امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای نوشتن انگیزه نامه سفارت
#1
در مورد انگیزه نامه سفارت






تمام کسانی که در این مورد از من سوال میکنن که واقعا چی بنویسم یا یک نمونه نامه ازم میخوان , جواب قاطع من اینه که بهترین نویسنده انگیزه نامه شخص شمایید. با سرچ کردن یا از این و اون گرفتن نمی تونین یک انگیزه نامه خوب بنویسید.چرا که زندگی هر شخصی متفاوت بوده حالا مقطع و رشته به کنار!

شما با بزرگ کردن این موضوع باعث میشین به خودتون ترس Confused  راه بدید و برای همین مدام فکر Huh این هستین که چیزی ننویسم که به سفارتیا بر بخوره! که این باعث میشه انگیزه نامه تون رو مصنوعی و لوس کنید و شاید هم خنده دار.بارها تاکید کردم به تمام چیز هایی که من و شما فکر میکنیم سفارت قبل از ما فکر کرده.تنها کمکی که ما میتونیم بهتون بکنیم اینه که فقط چند تا توصیه و نکته بهتون گوشزد کنیم.

ببینید دوستان انگیزه نامه ای که برای سفارت مینوسید کمی متفاوت از دانشگاه است.برای دانشگاه شما بیشتر روی موضوعات تحصیلی و علمی تاکید میکنید اما سفارت رو باید سیاسی طوری تر قانع کنید. در کل برای سفارت باید به چهار سوال اصلی پاسخ بدید .اصلا سخت نیست با هم شروع می کنیم به این قضیه:

  • 1.    ابتدای نامه رو با عنوان کردن این مطلب که این انگیزه نامه برای درخواست روادید شخص فلان برای مقطع فلان در رشته فلان  در دانشگاه فلان نوشته شده استارت بزنید.
  • 2.    در ادامه به این سوال سفارت میرسیم که *چرا این رشته تحصیلی را انتخاب نموده اید؟* ما فرض رو بر اکثریت میذاریم که قصد ادامه رشته قبلی یا رشته مشابه رو دارن.از ابتدای علاقتون به این رشته صحبت کنید مثلا در دبیرستان به دلیل نبوغ سرشارم در درس ریاضیات و همینطور علاقه مند شدن به درس زیست شناسی و کاربرد زیست در صنعت مهندسی به رشته مهندسی پزشکی علاقه مند شدم.علاقه خودم رو در لیسانسم با پذیرش در دانشگاه خوب کشور پیگیر شدم و با ارتباط تنگاتنگ با اساتیدم روز به روز این علاقه رو افزایش دادم.همچینین در صورتی که مقاله , جایزه , جشنواره ای یا ازین نوع دستاوردها دارید در حد تعداد نهایتا فقط با عنوان ذکر کنید.(به هیچ وجه مقاله یا شکوفایی های تحصیلیتون رو بازتر از این نکنید.طرف استاد دانشگاه نیست)
  • 3.    سوال بعدی سفارت *چرا دوره تحصیلی خود را در آلمان انتخاب کردید؟* برای پاسخ به این مطلب نیاز نیست ایران رو تخریب کنید یا حرف از سیاست بزنید که ما تحریم بودیم مقاله دستمون نرسید یا مواد اولیه نداشتیم یا... کافیه که بگید مثلا برای رشته ای مثل ژنتیک نیاز به تحقیقات و منابع گسترده تری در مقاطع تحصیلات تکلمیلی داشتم که در ایران به این امکانات دسترسی نداشتم.پس تصمیم گرفتم در خارج از کشور ادامه تحصیل بدم.با تحقیقات گسترده ای که در اینترنت و دانشجویان خارج از کشور کردم آلمان بهترین گزینه هست.همچنین از طریق اینترنت با کشور آلمان و فرهنگ مردمش آشنا شدم و به عنوان یک کشور سطح بالای اروپایی که فرهنگ عامه پسند و بین المللی داره آلمان رو انتخاب کردم.
  • 4.    سوال * چرا این دانشگاه را انتخاب کردید؟* رو اینطور پاسخ بدید که با تحقیق به این دانشگاه رسیدید نه از رو شانس و اجبار.در مورد دانشگاهتون تحقیق کنید.مثلا با فلان تعداد دانشجوی بین الملل نشون دهنده اینه که دانشگاه بین المللی هست.یا در این رشته رتبه بالایی داره.یا تعداد جایزه هایی که دریافت کرده تعداد مقاله ها... چیز هایی پیدا کنید و ذکر کنید که نشون دهنده این باشه که تحقیق  کردید در مورد دانشگاهتون.در مورد شهرتون تو سایت study-in تحقیق کنید.از شهرتون هم بنویسید.
  • 5.    به عنوان سوال آخر سفارت *از این رشته تحصیلی چه انتظاری دارید و برنامه شما پس از اتمام تحصیل چیست؟* دوستان شما برای ویزای تحصیلی در حال اقدام هستید و نه اقامت دائم.درخواست اقامت دائم به طور جداگانه ای بررسی میشه.پس وقتی دارید به این سوال جواب میدید باید خواننده رو قانع کنید که هدفتون از سفر به آلمان اول فقط درس هست و به فکر ماندن در آلمان نیستید(حداقل همین اول راه)یعنی برای فرار از کشور درخواست نمیدید بیشتر هدفتون تحصیله.پس پاسختون رو قانع کننده بدید(یه بنده خدایی  تعریف میکرد نفر قبلیش روز مصاحبه رفت تو صداش میومد.آفیسر که ازش پرسید خوب بعد تحصیلت میخوای چیکار کنی؟ برگشته میگه دانشجو برمیگرده به کشورش دیگه! من که قانع شدم آفیسر رو نمیدونم K
  • 6.    در انتهای نامه با یک تشکر از بررسی کننده(سفارت) برای وقتش و اینکه برای به تحقق رسوندن آمال و آرزوهاتون بهتون کمک میکنه نامه رو ببندید.


با آرزوی بهترین ها
اسم امضا تاریخ و مکان
 






 

همین بود تمام دغدغه اکثر دوستان.تمام کسانی هم که تابحال ویزا گرفتن چنین چیزی ارائه دادن. نه خیلی فرای اینها و نه خیلی پایین تر.
در انتها باید چند نکته رو متذکر شیم :

1-دو نسخه باید بنویسید
2- مطلقا از تکرار رزومه خودداری کنید.
3- باید فرمت کلی نگارش نامه رسمی آلمانی رو رعایت کنید.چون همونطور که از اسمش بر میاد ( نامه ی انگیزه )
4-درکل نباید کمتر از یک صفحه و بیشتر از دو صفحه به طور نرمال باشه (با فونت نرمال منظورمه البته)
5-تمام چیزهایی که میگم اینطور جواب بدید به این معنی نیست که جواب های مصنوعی بدید و شخصی مثل آفیسر میخونه حس بدی بهش دست بده.ابتکار عمل داشته باشید.
6-من و امثال من از سیاست های سفارت و کشور آلمان دقیقا اطلاع نداریم چرا که حتی فراخور زمان سیاست ها تغییر میکنن.مسئولیت نامه ای که مینوسید یا کاری که انجام میدید به عهده شخص شماست تنها تجربیات رو میگیم.شما به عنوان فرد عاقل و بالغ حق انتخاب دارید و قدرت تفکر.
7- آرزوی موفقیت برای همه


·       بردیا پازکی
 
کانال تلگرام تیم هلفن

helfenir@
پاسخ
#2
سلام
منظورتون دو نسخه متفاوت هستش که میفرمایید تکراری نباشه؟
پاسخ
#3
سلام
خیر در دو نسخه یکسان و امضا شده
پاسخ
#4
سلام
از زحمات شما پیشاپیش خیلی ممنونم ولی یه سوالی داشتم
یک کار خوبی که کردین این بود که در کانال تلگرام مشخصات کسانی که ویزا گرفتن رو در کانال تلگرام قرار میدهین
بعضیا با معدل 12 ویزا گرفتن !! من معدلم 14.5 هستش و 12 ترمه درسمو تموم کردم ( 2 ترم مرخصی گرفتم و اینکه رشته ی من 9 ترمه بود ، طبق چارت دروس)
میخواستم بپرسم کسانی که تعداد ترم هاشون زیاد شده حالا به هر دلیلی در انگیزه نامه سفارت این موضوع رو بیان کردن یا خیر ؟ دلیل نوشتن !!!
خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان