امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لغت نامه بورسیه
#1
Information 
لغت نامه بورسیه
برای یاد گرفتن هر زبانی نیاز به فرهنگ لغت داریم,برای مثال در ایران لغت نامه دهخدا و فرهنگ معین که دو کتاب ارزشمند در طول تاریخ ادبیات ایران هست و همچین در زبان انگلیسی دیکشنری وجود دارد به همین ترتیب برای یادگیری بورسیه هم نیاز به یک لغت نامه احساس میشه که با انواع بورس درک درستی داشته باشیم و بتونیم درست و صحیح در جهتش پیش بریم.مسلما وقتی دنبال بورسیه تو هر مقطعی هستین با خیلی از این بورسیه ها مواجه میشید.
در زیر به توضیح انواع بورسیه و کمک هزینه ها و کارهایی پرداخته شده که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری میتوانند از طریق استاد و دانشگاه و یا موسسات دریافت کنند.با مطالعه این بخش میتوانید تفاوت  بورسیه هایی که ممکن است در سایت های دانشگاها و موسسات برخورد داشته باشید اشنا شوید.

نکته بسیار مهم:قبل از هر اقدامی برای بورسیه اول با تک تک  موارد ذکر شده باید اشنا بشید.
 
کمک هزینه های تحصیلی برای کمک به دانشجویان به دو گروه تقسیم می‌شود ، گروه اول کمک ها در قبال فعالیت دانشجو به عنوان کار تحقیقی یا تدریس به او پرداخت می‌شود و گروه دوم بدون نیاز به انجام چنین فعالیت‌هایی تحت عنوان جایزه ( Awards ) و عموما به دانشجویان ممتاز پرداخت می‌شود ، گروه سومی نیز وجود دارد که این نوع کمک های مالی در شرایط خاصی ، موضوع خاصی به افراد خاصی اعطا می شوند . زمان و نحوه اعلام دریافت کمک مالی نیز اهمیت بالایی دارد . برای مثال در صورتی که پذیرش همراه کمک مالی باشد و این موضوع در نامه قبولی پذیرش از طرف دانشگاه ذکر شود ، ممکن است نیازی به اعلام صورت وضعیت بانکی به سفارتخانه نباشد و یا میزان آن خیلی کم شود . میزان کمک مالی در کشورهای مختلف ( با توجه به هزینه‌ها ) و دانشگاه‌های مختلف متفاوت است اما اکثرا برای زندگی دانشجویی کافی هستند .

انواع کمک‌ هزینه های تحصیلی و نحوه دریافت آن‌ها :
هزینه هایی که شما باید در حین تحصیل در دانشگاه پرداخت کنید شامل هزینه خود دانشگاه یعنی واحدهایی که میگذرانید، کتاب و نرم افزار و ابزار درسی ، خوابگاه یا مسکن ، خوراک ، بیمه ، سفر و .... هست . منابع مالی که برای پرداخت همه این هرینه ها باشند، وجود دارند و به طور کلی 2 مدل هستند :
 
کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام نمی دهید :
.1 بورسیه (Fellowship و Scholarship )
2 جایزه ( Awards )
.3 وام تحصیلی ( Loan )
4 بورسیه ( GRANT )
.5 حذف شهریه ( Tuition Waiver )
 
کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام می دهید :
1. دستیار تحقیق ( Research Assistantship )
2. دستیار تدریس ( Teaching Assistantship )
3. کارآموزی ( Internship )
 
کمک هزینه هایی که در حالت های خاص به افراد خاص اعطا می شوند :
1. کمک هزینه شایستگی ( MERIT Based Scholarships )
2. کمک هزینه خانم ها ( WOMEN )
3. کمک هزینه کم درآمد ها ( Financial Need )
4. کمک هزینه مطالعات خاص ( Special Studies )
5. کمک هزینه مناطق خاص ( Regional )
6. کمک هزینه مهارت های خاص ( Professionals )
 
کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام نمی دهید :
این نوع کمک هزینه ها به شما کمک مالی می شود تا فقط درس خود را بخوانید و شما در قبال این مبلغ ، کار خاصی نباید انجام دهید .
بورسیه ( Fellowship و Scholarship):

بورسیه ( Scholarship ) که آن را معمولا " بورس " ترجمه می کنند ، برای این است که شخص ازنظر تحصیلی رشد کند و درس بخواند . معمولا برای گرفتن این بورس باید شرایط تحصیلی خوبی داشته باشید . برای تمدید این نوع کمک مالی ، معمولا دانشگاهها شرایط خاصی را مطرح می کنند مثلا اینکه معدل هر ترم شما باید بالاتر از 3 ( از 4 نمره ) باشد . این کمک مالی به همه رده های دانشگاهی و همه رشته های درسی داده می شود . معمولا میزان و تعداد انها در مقطع کارشناسی کم ، ارشد زیاد ولی گاها ناقص ، در دکترا تعداد متوسط ولی کامل است.
 
بورسیه ( Fellowship ) و بورسیه ( Scholarship ) رو اغلب وقتها به جای هم به کار می برند و تفاوتی بین آنها نمی گذارند . ولی بعضی جاها این نوع کمک مالی را به کسانی می دهند که روی موضوع یا رشته خاصی تمرکز کرده اند . این قضیه تمرکز کردن هم معمولا در مقاطع دکترا و ارشد اتفاق می افتد و شما در این دوره ها هست که در مورد یه گرایش خاص درس می خوانید یا تحقیق می کنید . در لیسانس دروس همه ورودی های یک رشته یکی است برای همین به انها داده نمی شود . ولی اگر یک دانشجوی لیسانس بخواهد یه کار خاص بکند یا واحدهای اختیاریش رو در یک گرایش مشخص بخواند ، به آنها هم تعلق می گیرد . بورسیه ( Scholarship ) و بورسیه ( Fellowship ) اگر به طور کامل داده شوند ، معمولا همه هزینه های تحصیل شما را پوشش می دهند . حتی مبلغی هم تحت عنوان ( Mounthy Stipend ) به حساب شما واریز می شود برای هزینه های روزانه زندگی .
 
با به عبارتی دیگر بورسیه ( Fellowship ) و بورسیه ( Scholarship ) به صورت جایزه است که به دانشجویان ممتاز تعلق می‌گیرد . این جایزه‌ها از طرف دانشگاه یا دانشکده پرداخت می‌شود و فرمول چندان مشخصی ندارد و هر دانشگاه یا حتی دانشکده‌ای شرایط خاص خودش را بر تخصیص آنها دارد و مبلغ‌شان هم چندان مشخص نیست . بر خلاف Research Assistantship و Teaching Assistantship ، دانشجویانی که این کمک هزینه‌ها را دریافت می‌کنند مسؤولیت خاصی در قبال دانشگاه یا استاد ندارند و لازم نیست به ازای دریافت آنها برای دانشگاه یا استاد کار کنند . در بعضی از دانشگاهها این اجازه به دانشجو داده می شود تا به موازات دریافت این جایزه Teaching Assistantship یا Research Assistantship را هم دریافت نماید .
 
جایزه ( Awards ) :
 
بورس ( Awards ) به معنی جایزه یا پاداش است . این دسته همه نوع جایزه را شامل می شود و هیچ حد و محدوده ای ندارد ولی معمولا مبالغ ابن جایزه ها زیاد نیست و نمی تواند هزینه دانشگاه را تامین کند . اصولا این جایزه ها را به صورت مبلغ نقدی پرداخت می کنند و به حساب خود شما واریز میک نند ( برعکس وام و بورس .. که یه حساب دانشگاه ریخته می شود ) . مثلا یه مسابقه عکاسی برگزار می شود و هرکسی عکسش بهتر بود 1000$ جایزه می گیرد . یا مسابقه انشانویسی در مورد مشکلات محیط زیست . یا جایزه 1500$ برای هزینه سفر بین ترم و ... . بعضی وقت ها هم این جوایز به صورت نقدی نیست . مثلا کوپن خرید کتاب ، بلیط سفر ، کوپن برای شرکت در یک دوره تخصصی ، هزینه سفر و ورودی برای ارائه مقاله در یک کنفرانس و ... . معمولا این جوایز را تنها 1 بار به هر کس می دهند و قابل تمدید نیستند .
 
وام تحصیلی ( Loan ):
 
وام تحصیلی ( Loan ) به این صورت است که از بانک یا یک مرکز خصوصی ، وامی دریافت می کنید . این وام مستقیما به حساب دانشگاه پرداخت می شود و فقط برای پرداخت شهریه و هزینه های دانشگاه است . معمولا دانشجویان خارجی برای دریافت ابنگونه وام ها باید یک ضامن مقیم ( cosigner ) داشته باشند یعنی کسی که ساکن آن کشور است باید همراه آنها تعهدنامه را امضا کند .
 
بورسیه ( Grant ) :
 
بورس ( Grant ) کمک بلاعوض هست یا همان چیزی که به عنوان " بورس " عرف شده است . تقریبا همه چیز را شامل می شود و به معنی " اجازه دریافت کمک هرینه مالی برای تحصیل " است .
 
حذف شهریه ( Tuition Waiver ) :
 
حذف شهریه ( Tuition Waiver ) تنها شهریه دانشگاه ( هزینه واحدهای درسی ) را شامل می شود . ممکن است به طور کامل از پرداخت شهریه معاف شوید یا به صورت 25% یا 50% یا ... . معمولا این نوع کمک مالی را به صورت Tuition Waiver بیان می کنند و به اسم " تخفیف شهریه " در پارسی ترجمه می کنند . همچنین اینگونه کمک مالی شما را از پرداخت چیز مشخصی معاف می کنند . حال می تواند هزینه خوابگاه باشد یا هزینه فقط 1 واحد درسی یا هزینه یک بازدید علمی . حتما در ایمیل یا برگه ای که در دانشگاه دریافت می کنید میزان این waiver را مشخص می کنند .
 
کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام می دهید :
این نوع کمک هزینه ها به شما کمک مالی می شود تا همزمان با درس خواندن شما در قبال این مبلغ ، کار خاصی را باید انجام دهید .
دستیار تحقیق ( Research Assistantship ) :
 
دستیار تحقیق ( Research Assistantship ) با RA به عنوان دستیار آزمایشگاه بین دانشجویان معروف شده است . ولی در حقیقت این افراد واقعا در آزمایشگاه کار نمی کنند . بیشتر مواقع در نوشتن مقاله یا کتاب به استاد کمک می کنند یا اگر باید نظر سنجی انجام شود ، تحقیقات بازار صورت گیرد و .... این افراد مسئولیت انجام آنرا به عهده دارند . شرایط آنها هم مثل TA است فقط ممکن است " اولویت دانشجویان دکترا و بعد دانشجویان ارشد " را که در مورد TA وجود دارد ، را نداشته باشند و بیشتر براساس این انتخاب شوند که دانشجو چقدر به ان موضوع علاقه دارد و استاد چقدر از ان دانشجو شناخت دارد .
 
RA به دانشجویانی پرداخت می‌شود که بر روی پروژه‌ی یکی از استادها کار می‌کنند . استادها معمولا از صنعت یا دولت بودجه می‌گیرند که پروژه‌های تحقیقاتی‌شان را پیش ببرند . این استاد‌ها برای انجام پروژه‌ها دانشجوهای دکترا ( و در برخی موارد فوق‌ لیسانس ) را استخدام می‌کنند تا برایشان کار کنند . به این نکته توجه داشته باشید که استادها معمولا RA را به دانشجویانی خودشان پرداخت می‌کنند . بدین معنی که RA معمولا از طرف استاد راهنمای خود شما ممکن است به شما تعلق بگیرد به همین خاطر لازم است که با اساتیدی که زمینه‌ی کاریشان به زمینه کاری شما نزدیک است تماس بگیرید و ببینید آیا مایلند شما را به عنوان دانشجوی خودشان قبول کنند .
 
از نظر مالی RA و TA تقریبا شبیه به هم هستند و اگر RA داشته باشید در اغلب دانشگاه‌های آمریکا Tution و Fee را پرداخت نمی‌کنید و حقوق هم می‌گیرید . RA در کل از TA بهتر است چون شما به هر حال باید روی پروژه‌ی دکترا کار کنید و اگر RA بگیرید دیگر نیازی به تدریس ندارید و برای کار پروژه‌ی خودتان حقوق دریافت می‌کنید . TA و RA اغلب فقط به دانشجویان دکترا تعلق می‌گیرد .
 
دستیار تدریس ( Teaching Assistantship ) :
 
دستیار تدریس ( Teaching Assistantship ) یا TA شبیه " استاد حل تمرین " در ایران است . این نوعی بورس نیست و در واقع کار دانشجویی هست که از طریق استاد به شما داده می شود و حقوق یا دستمزدتان را از استاد یا دانشگاه دریافت می کنید . کار یا وظایف این افراد شرح مشخصی ندارد و بسته به درخواست استاد است . می تواند از تصحیح برگه ها ، برگزاری امتحان ، جلسه رفع اشکال یا ... باشد . این گونه پست یا کار را به دانشجویان دکترا و ارشد می دهند .
 
این که TA به چه کسانی داده می شود ، قانون خاصی ندارد . معمولا دانشجویانی که سطح علمی بالایی دارند در این پست قرار می گیرند . برای گرفتن این پست یا شعل باید مهارت Speaking شما بسیار خوب باشد از همین جهت موقع ارائه نمره زبان ، در صورتی که برای این پست درخواست بدهید به نمره بخش Speaking شما توجه خاصی می کنند . معمولا کسانی که TA یا RA می شوند از پرداخت یک سری هزینه ها معاف می شوند مثلا شهریه دانشگاه یا خوابگاه یا بیمه و ... که تمامی این ها بستگی به دانشگاه دارد .
 
یا به عبارتی دیگر TA ها معمولا کلاس‌های حل تمرین یا آزمایشگاه‌ها را اداره می‌کنند . وقتی شما TA هستید در دانشگاه‌های آمریکا معمولا Tution و Fee را پرداخت نمی‌کنید و حقوقی می‌گیرید که برای زندگی دانشجویی تقریبا کافی است . برای گرفتن TA شما باید فرم‌های خاص آن را پر کنید و هر ترم درخواست نمایید . تخصیص TA معمولا بر اساس اولویت انجام می‌شود و دانشجویان با سابقه‌ی دکترا اولویت بالاتری دارند . همچنین اغلب دانشگاه‌ها لازم دارند که شما امتحان صحبت کردن انگلیسی مثل TSE یا بخش صحبت کردن TOEFL iBT را بگذرانید و نمره لازم را کسب نمایید .
 
کارآموزی ( Internship ) :

کارآموزی ( Internship ) این کار اصولا به دانشگاه ربطی ندارد . شما برای یک شرکت کار می کنید . لیکن چون همزمان دانشجو هستید این کارکردن به صورت پاره وقت است . در ضمن چون هنوز مدرک نگرفتید شما را به عنوان متخصص نمی شناسند ، به همین دلیل به این دوره به طور عامیانه " کارآموزی " می گویند . دراین حالت عملی کار می کنید و مهارت و تجربه پیدا می کنید و در عوض به شما حقوق می دهند که میزانش از حقوق یک فارغ التحصیل هم رشته شما کمتر است ولی می تواند هزینه های تحصیلی شما را تا جد زیادی پوشش دهد . بعضی از شرکتها وقتی کارآموز نیاز دارند ( کاراموز برای شرکت ها مثل نیروی انسانی مجانیست ) به سراغ دانشگاه می آیند و نیزوی کار خود را از طریق مراکز کاری دانشگاه تهیه می کنند .
 
یا به عبارت دیگر دوره‌ی کارآموزی یا internship دوره‌ای است که دانشجویان می‌توانند در طی آن در شرکت‌های خصوصی یا سایر موسسات خارج از دانشگاه در زمینه‌ای مرتبط با رشته‌ی تحصیلی خود کار کنند . در طول تابستان ثبت‌ نام و حضور در دانشگاه اجباری نیست و دانشجویان معمولا از این مدت برای کار در خارج از دانشگاه استفاده می‌کنند . حقوقی که شرکت‌ ها به دانشجویان پرداخت می‌کنند معمولا بسیار بالاتر از حقوقی است که دانشجویان با داشتن Teacher Assistantship یا Research Assistantship در طول سال دریافت می‌نمایند .
 
اقدام برای دریافت کارآموزی ( Internship ) نسبتاً ساده است و احتیاج به مدارک متعددی ندارد . چنانچه مایل به دریافت internship برای تابستان هستید باید از زمستان سال قبل اقدامات خود را آغاز کنید . بسیاری از شرکت‌ ها از حدود ماه دسامبر تا مِی هر سال اطلاعاتی را در مورد موقعیت‌های internship در وب‌ سایت خود منتشر می‌کنند و اقدام به جمع‌آوری رزومه می‌نمایند . کارشناسان شرکت با توجه به سوابق دانشجویان ، تعدادی را برای مصاحبه انتخاب می‌کنند . مصاحبه ممکن است به صورت تلفنی یا در محل شرکت صورت پذیرد و ممکن است شامل چندین مرحله مختلف باشد . به این معنی که کسانی که مصاحبه‌ی مرحله‌ی اول را قبول شده‌اند به مرحله‌ی دوم راه پیدا می‌کنند و به همین ترتیب الی آخر ... . شرکت‌ ها ممکن است از دانشجویان بخواهند تا علاوه بر رزومه ، توصیه‌ نامه‌هایی از طرف اساتید دانشگاه نیز ارائه دهند . توصیه‌ نامه معمولا در صورتی درخواست می‌شود که شما تمام مراحل مصاحبه را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید . داشتن دانش کافی در زمینه‌ای که برای آن اقدام می‌کنید بسیار مهم است و از شما انتظار می‌رود که بتوانید عمده‌ی سوالات مصاحبه‌ کننده‌ها را جواب دهید . همچنین زمان اقدام برای internship هم اهمیت زیادی دارد . برخی از شرکت‌ها ممکن است تا ماه فبریه تمام دانشجویانی که لازم دارند را انتخاب کرده باشند و بدیهی است که دانشجویی حتی با شرایط خوب هم در صورت اقدام بعد از این زمان ، شانس چندانی برای دریافت internship نخواهد داشت .
 
اغلب دانشگاه‌ها مرکزی به نام Career Center دارند که دانشجویان را با نحوه‌ی اقدام برای یافتن شغل و internship آشنا می‌کنند . این مراکز همچنین می‌توانند به شما در زمینه‌ی نوشتن رزومه‌ای که برای شرکت‌ها می‌فرستید کمک کنند و همچنین ممکن است لیستی از شرکت‌ هایی را که علاقمند به استخدام intern هستند در اختیار شما قرار دهند . علاوه بر آن در طول سال تحصیلی نمایشگاه‌های کوچکی با عنوان Career Fair ممکن است در دانشگاه برگزار شود . هدف اصلی این نمایشگاه‌ها استخدام دانشجویان برای شغل دائمی یا internship است . شرکت‌های علاقمند غرفه‌هایی دارند که رزومه‌ی دانشجویان را جمع‌آوری می‌کند و حتی ممکن است مصاحبه‌هایی نیز با دانشجویان انجام دهند . بازدید از این نمایشگاه‌ها به دانشجویانی که علاقمند به گرفتن internship هستند ، توصیه می‌شود .
  

کمک هزینه هایی که در حالت های خاص به افراد خاص اعطا می شوند :
لازم به ذکر است که نمونه کمک های مالی دیگری از انواع بورس هایی که تحت عنوان بورسبه ( Scholarship ) داده می شوند وجود دارند که کشور به کشور و دانشگاه به دانشگاه متفاوت می باشند :

1 . کمک هزینه شایستگی ( MERIT Based Scholarships ) : کلمه Merit به معنی " شایستگی " هست . این نوع بورس ها به دانشجویانی که از نظر علمی برتری دارند ، داده می شود . چیزی که اعلب دانشجویان تحت " معدل و مقاله و نمره بالای زبان و ... " باد می کنند ، همین نوع بورس است . برای دادن این بورس ، هر سال بین دانشجویان متقاضی ، کسانی که رزومه ( پروفایل ) بهتری دارند را انتخاب کرده و بسته به میزان بودجه دانشگاه ، به آنها بورس می دهند .

2 . کمک هزینه خانم ها ( WOMEN ) : یک سری از بورس هایی وجود دارند که فقط به خانم ها تعلق می گیرد . این هم به خاطر تشویق خانم ها به ادامه تحصیل و فعالیت در زیمنه های مختلف است .
3 . کمک هزینه Disability : این نوع بورس ها به کسانی تعلق می گیرد که ناتوانی جسمی دارند از ناشنوایان ، نابینایان تا کسانی که شرایط پزشکی خاص دارند . حتی برای " قربانیان HIV " هم بروس های خاصی وجود دارد .

4 . کمک هزینه کم درآمد ها ( Financial Need ) : یک سری بورس هایی وجود دارد که با توجه به وضعیت اقتصادی افراد به آنها می دهند . یه عنوان نمونه " استعدادهای درخشان " در واقع این نوع بورس ها را به کسانی می دهند که وضعیت درسی خوبی دارند ولی از خانواده های پایین هستند ، خانوادشان تحصیل کرده نیست یا توانایی مالی پرداخت هزینه های دانشگاه را ندارند . برای بررسی وضعیت مالی ، معمولا از ساکنین کشور ، برگه های مالیاتی سالیانه آنها را مدنظر قرار می دهند تا مطمئن شوند آن خانواده درآمد زیادی ندارد و آن شخص واقعا شایسته کمک مالی است . لیکن معیار سنجش برای دانشجویان خارجی کاملا مشخص نیست واعلب با توجه به درآمد ، میزان پیشرفته بودن و ... کشور مبدا دانشجو ، به دانشجویان این بورس را می دهند .

5 . کمک هزینه مطالعات خاص ( Special Studies ) : بعضی بورس ها فقط به رشته های خاصی تعلق می گیرند به عنوان نمونه رشته های مربوط به محیط زیست یا انرژی . به این دلیل که اینگونه رشته ها به خاطر میزان درامد یا شرایط کاری بعد از فارغ التحصیلی ، رشته های پرطرفداری نیستند و درآمد زیادی نیز ندارند ، بسیار از گروه های حمایت از محیط زیست به کسانی که به این رشته ها علاقه داشته باشند ، بورس می دهند .

6 . کمک هزینه مناطق خاص ( Regional ) : یک سری بورس ها متعلق به مناطق یا کشورهای خاصی هست . این نوع بورس ها برای هند ، آسیای شرقی خصوصا چین و کره ، کشورهای آفریقایی فراوان است . برای خاورمیانه هم هست ولی نه به تعدد گروه های قبلی ( پس از چندین جنگی که آمریکا در آنها شرکت داشته ، امکانات و بورس های تحصیلی را برای عراق و افعانستان مد نظر گرفته است ) .

7 . کمک هزینه مهارت های خاص ( Professionals ) : این بورس ها به کسانی داده می شود که تخصصی داشته باشند . تخصص به معنی مهارت در هر چیزی است و اگر کسی ورزشکار خوبیست یا اگر نقاش ماهری است ، ساز خاصی را می نوازد ، شطرنج بازی می کند یا ... . کلا هر چیزی را که به عنوان Hobby می شناسید ، در این دسته قرار می گیرد . لیکن معمولا به کسانی این بورس ها رو می دهند که به طور حرفه ای کار کرده باشند مثلا کسی که دارای مدال است یا در تیم شهر یا استان یا ملی شرکت کرده است . نمایشگاه ، کنسرت ، مدال یا غیره داشتن یا در یک مسابقه ( بخصوص بین المللی ) شرکت کردن .

8 . سایر از بورس هایی که متعلق به نژاد خاصی می شود ( سیاهپوستان یا اسپانیایی ها و ... ) ، بورسهای که به پیروان مذهب خاصی داده می شود ، طرفداران محیط زیست و حیوانات یا حفظ دریاها ، پیروان جنبش X و ... .
 
 
نکات مهم در خصوص کمک هزینه های تحصیلی و بورسیه ها :
کمک های مالی که در بالا مطرح شدند ، برای سری اول که در قبال آنها تعهد کار ندارید ، حالت های زیادی وجود دارد :
 
1 . کمک هزینه ها می توانند به صورت 100% باشند که به آن اصطلاحا Full Fund یا Full Ride می گویند . در این حالت همه هزینه های خوراک و خوابگاه و کتاب و دانشگاه و غیره را دانشگاه پرداخت می کنند و برای کل مدت تحصیل ( یا زمان مشخصی مثل 1 سال ) هم پرداخت می شود . مبلغ کمی هم اضافه بر آن هزینه ها به شما پرداخت می شود که بتوانید که سفر ( سفر دانشجویی و نه درجه 1 ) بروید یا کمی تفریح کنید ( درواقع پول توی جیبی به شما می دهند ) .
 
2 . کمک هزینه ها می تواند به صورت 50% یا غیره باشند که که به آن اصطلاحا Parital Fund می گویند . بعضی ها به صورت درصدی بورس می دهند و بعضی ها به صورت مبلغی مثلا 20000$ .
 
3 . بورس ها یا جایزه ها می توانند 1 یا 2 یا n ... ساله باشن ( خیلی بورس ها به این شکل هستند ) یعنی شما برای n سال هزینه هایتان پرداخت می شود و برای سال های بعد از آن دوباره باید فکر کنید یا درخواست دهید . بعضی از اینها ممکن است " قابل تکرار " باشند یعنی بتوانید دوباره برای همین نوع بورس درخواست بدهید یا اینکه " یکباره " باشند ( مثل اغلب جایزه ها ) ، یعنی به هر نفر فقط 1 بار این کمک مالی را اعطا می شود و نمی توانید دوباره درخواست بدهبد .
 
4 . شما می توانید هزینه خود را از چندین منبع مالی به طور همزمان تامین کنید . یعنی همزمان چند بورس از چندجای مختلف بگیرید . بعضی موسسه ها اگر بدانند شما کمک مالی دارید دیگر به شما کمک نمی کنند . به عنوان نمونه یک بورس یا تخفیف شهریه 50% از دانشگاه بگیرید و بقیه را از موسسات خصوصی یا کار کردن و .... تهیه کنید .
 

منبع: applyabroad
 
پاسخ
#2
21.6

Bett

Bett

Thic

Kjel

Mode

Patr

Will

seco

John

Enns

Dori

Dorm

Jewe

Star

King

Crys

Crys

Clar

Nigh

Play

Opti

Mons

Arch

DrBr

Plat

Butt

Jule

Pana

SOCO

Wind

Micr

Jean

Arth

West

Brau

Carr

Stan

Maus

Depa

micr

Vali

Rond

Pete

Caud

Bril

Jean

Moni

ente

XVII

Guit

Morn

Nint

Seel

Niki
پاسخ
#3
Fara

Quik

Flow

pink

Abba

Cons

Niko

Ging

Pier

Mezr

Toge

John

Robe

Eros

Gioc

XVII

Wind

Wind

AiAi

Chri

Nint

Vous

Smar

Idri

Sony

Penn

When

Krie

Flas

Bubc

Mast

IMPE

Mika

brow

Beac

Lars

Myst

Fore

Arth

Miyo

Deco

Goff

DrBr

Theo

Ludw

Wind

Anni

Ursu

Jame

Zirr

Isab

Noki

Timo

Expe

iPod
پاسخ
#4
AVCH

Miyo

Joel

Mari

Resi

Nouv

KKOE

Ritm

Elec

Rovu

Inde

Asko

Worl

Char

Carl

Pend

Fier

PETE

Pion

plac

Wood

Ulti

Alpi

Lanz

Sigm

stud

Toot

Vali

Magi

Crea

Hodd

SCRA

Came

Wind

Wind

Core

Boom

Nuan

Bran

Redm

Supe

Cats

Todd

Liza

Word

wwwn

Trev

Easy

Midn

Nigh

XVII

ball

Drea

Acad

Emil
پاسخ
#5
Sinf

Rudo

Lars

Hono

Acad

Wind

Ther

This

Crac

Paul

Nort

Love

info

Robe

Jean

Clea

Stev

Beau

Wind

Taxa

Fred

MPLS

Reme

OZON

Goin

Jaco

Enro

Step

Jean

Agai

Yevg

Ster

succ

Ubis

OZON

Mode

Adob

Mora

Jero

Ritm

Ritm

Ritm

Malc

Sabi

Jose

Jame

Bari

Turb

Jerr

Neil

Hoga

Greg

Intr

MPEG

tuchkas
پاسخ
#6
XVII

Nero
پاسخ
#7
Audi

21.6

Bett

Bett

Thic

Kjel

Mode

Patr

Will

seco

John

Enns

Dori

Dorm

Jewe

Star

King

Crys

Crys

Clar

Nigh

Play

Opti

Mons

Arch

DrBr

Plat

Butt

Jule

Pana

SOCO

Wind

Micr

Jean

Arth

West

Brau

Carr

Stan

Maus

Depa

micr

Vali

Rond

Pete

Caud

Bril

Jean

Moni

ente

XVII

Guit

Morn
پاسخ
#8
Nint

Seel

Niki

Fara

Quik

Flow

pink

Abba

Cons

Niko

Ging

Pier

Mezr

Toge

John

Robe

Eros

Gioc

XVII

Wind

Wind

AiAi

Chri

Nint

Vous

Smar

Idri

Sony

Penn

When

Krie

Flas

Bubc

Mast

IMPE

Mika

brow

Beac

Lars

Myst

Fore

Arth

Miyo

Deco

Goff

DrBr

Theo

Ludw

Wind

Anni

Ursu

Jame

Zirr
پاسخ
#9
Isab

Noki

Timo

Expe

iPod

AVCH

Miyo

Joel

Mari

Resi

Nouv

KKOE

Ritm

Elec

Rovu

Inde

Asko

Worl

Char

Carl

Pend

Fier

PETE

Pion

plac

Wood

Ulti

Alpi

Lanz

Sigm

stud

Toot

Vali

Magi

Crea

Hodd

SCRA

Came

Wind

Wind

Core

Boom

Nuan

Bran

Redm

Supe

Cats

Todd

Liza

Word

wwwn

Trev

Easy

Midn
پاسخ
#10
Nigh

XVII

ball

Drea

Acad

Emil

Sinf

Rudo

Lars

Hono

Acad

Wind

Ther

This

Crac

Paul

Nort

Love

info

Robe

Jean

Clea

Stev

Beau

Wind

Taxa

Fred

MPLS

Reme

OZON

Goin

Jaco

Enro

Step

Jean

Agai

Yevg

Ster

succ

Ubis

OZON

Mode

Adob

Mora

Jero

Ritm

Ritm

Ritm

Malc

Sabi

Jose

Jame

Bari

Turb
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان